Babeczki Z Lemoniadą
Przepis Lemonade Cupcakes może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 25 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Na 27 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, Słomki do picia, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Babeczki Z Lemoniadą, Babeczki Z Lemoniadą, oraz Babeczki Z Lemoniadą Truskawkową.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
W dużej misce, pokonać wszystkie składniki cupcake z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 18 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Całkowicie fajne.
W małej misce wymieszaj mieszankę lemoniady i 3 łyżki wody, aż mieszanina się rozpuści. W dużej misce, beat masło, ubijanie śmietany i mieszaniny lemoniady z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 2 minut lub aż kremowy. Na małej prędkości stopniowo ubijaj cukier puder i kolor żywności, aż do wymieszania. Lodowe babeczki.
Dekoruj żelkami i słomkami.