Babeczki Z Fasolką Waniliową

Babeczki Z Fasolką Waniliową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj babeczek z fasolą waniliową. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 248 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka proszku do pieczenia, masło, cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Babeczki waniliowe wypełnione kremem czekoladowym z lukrem waniliowym, Babeczki z fasolą waniliową i lukier z serem waniliowym, oraz Mini babeczki waniliowe z lukrem waniliowym.

Instrukcje

1
Zeskrobać nasiona fasoli wanilii do miski do mikrofalówki; dodać fasolę do miski, fasolę przykryć 3/4 szklanki mleka. Kuchenka mikrofalowa Na Wysokiej 1 minutę lub do zagotowania mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
FasolaFasola
NasionaNasiona
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Odstawić na 15 minut.
3
Usunąć fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
4
Dodaj pozostałe mleko do ciepłej mieszanki mleka, dobrze wymieszaj. Rezerwa 1/4 szklanki mieszanki mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
5
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. W średniej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i 1/2 łyżeczki soli. W dużej misce, beat 3/4 Puchar masła z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 30 sekund. Stopniowo dodawać cukier, ubijając po każdym dodaniu. Beat 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Beat 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
8
Dodawać jajka, pojedynczo, dobrze ubijając. Przy niskiej prędkości, na przemian dodać mieszaninę mąki i mieszaniny mleka, ubijając tylko do mieszania. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
9
Piec 17 do 22 minut lub do wykałaczki wychodzi czysty. Fajne 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjąć do regałów chłodzących. Całkowicie fajne. w dużej misce ubić składniki lukier na niskiej prędkości, aż do wymieszania, dodając 1 łyżka reserved mieszaniny mleka w czasie. Lodowe babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn