Babeczki Cytrynowo-Malinowe

Babeczki Cytrynowo-Malinowe
Need a bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap deser? Babeczki cytrynowo-malinowe mogą być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 33. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka angel food Cake mix, ekstrakt z wanilii, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 36 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Babeczki Cytrynowo-Malinowe, Babeczki Cytrynowo-Malinowe, oraz Babeczki Malinowo-Cytrynowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Przygotuj mieszankę tortową zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żuciaCukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
3
Umieść 33 foliowe wkładki do muffinów na dużej blasze do pieczenia lub umieść w filiżankach do muffinów. Podziel ciasto równomiernie między wkładki do kubków muffin, wypełniając około dwóch trzecich pełnych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Piec w temperaturze 375 przez 17 do 18 minut lub aż babeczki będą złociste i pęknięcia w ciastkach pojawią się suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Odstawić 1 łyżkę konfitury z malin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MalinoweKonfitury Malinowe
6
Pozostałe konfitury z malin, Skórka z cytryny i 1 łyżka soku z cytryny w misce, mieszając, aż będzie gładka; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MalinoweKonfitury Malinowe
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Barwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I CzerwonyBarwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I Czerwony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Połączyć cukier puder i pozostałe 2 1/2 łyżki soku z cytryny, mieszając trzepaczką, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
8
Do glazury z soku z cytryny dodać 1 łyżkę konfitur malinowych; pokręcić nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MalinoweKonfitury Malinowe
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
9
Wytnij głęboką szczelinę w górnej części środka każdego ciasta, aby utworzyć kieszeń. Ostrożnie łyżka 1 czubata łyżeczka nadzienia malinowego do każdego ciepłego ciasta. Łyżka 1 łyżka soku z cytryny polewa równomiernie na każdym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W36 m.
Porcje33
Ocena Zdrowia0
Magazyn