Awokado, Curry Wędzone Tofu I Sałata

Awokado, Curry Wędzone Tofu I Sałata
Awokado, Curry wędzone Tofu i sałata jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 2 porcjami. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka awokado, sałata, tofu pieczone, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Okłady Z Sałaty Z Awokado I Tofu, Wegańskie "B. L. A. T." S: sałata, pomidor, awokado, i chrupiące wędzone kanapki z grzybami, oraz Okłady Z Sałaty Tofu dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Field Recordings Chenin Blanc. Ma 4.1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Field Recordings Chenin Blanc
Field Recordings Chenin Blanc
Smaki muszli ostryg, jabłek granny smith, rumianku i żonkila.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia52
Magazyn