Awokado-boczek i Fondue Cheddar mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 90 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kilka Twistów, pieprz, bekon, cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Welsh Cheddar i boczek Królik Fondue, Pieczone Fondue Cheddar z grillowanymi pomidorami, boczkiem i cebulą, oraz Zapiekane przegrzebki z przysmakiem kukurydzy, boczku i awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Do fondue: w rondlu na średnim ogniu doprowadzić do wrzenia gęstą śmietanę. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i wymieszaj ser, pietruszkę i pieprz, aż ser się połączy.
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sos żurawinowy, Do Podania
8 (U-12) Krewetek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Zdjąć z ognia, mieszać aż będzie gładka. Przykryć i ogrzać.
4
Na smak: podzielić awokado na pół, usunąć dół, i łyżka miąższu ze skóry. Pokroić w kostkę 1/4 cala, wymieszać z sokiem z cytryny i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1/2 Funta Piersi Z Indyka
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
5
W małej patelni saute na dużym ogniu, doprowadzić olej do migotania, a następnie dodać boczek i szalotki, gotowanie, aż szalotki są przezroczyste i boczek jest chrupiące, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść boczek i szalotki z patelni do miski. Wymieszaj ocet, sól i cukier, dobrze mieszając.
Pulsuj, aż mieszanina zostanie po prostu zmieszana i nie masz kawałków. Powinno wyglądać jak gotowana płatki owsiane. Nie przesadzaj, bo ziemniaki staną się gumowate!
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Płatki Owsiane
żelki
4
Rozgrzać dobry wir oleju w patelni nonstick lub patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Upuść czubatą łyżkę ciasta na patelnię, aby zrobić ciastka wielkości kęsa. Gotować ciasta na złoty kolor i gotowane przez, O 2 protokół z każdej strony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki