Jackie ' s Fruitcake

Jackie ' s Fruitcake
Ciasto Jackie wymaga mniej więcej 1 godzina od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 680 kalorii, 8G białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę, orzechy włoskie, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Biały owocnik: lekki owocnik Nanna Jepson, Fruktkaka (Szwedzki Owocnik .... Nie Jak American Fruitcake), oraz Jackie ' s Guacamole.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 9 calowy patelni Bundt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, połączyć mąkę, moc pieczenia, soda oczyszczona, cukier, jajka, wiśnie, ananas i orzechy włoskie. Wymieszać ręcznie solidną łyżką, aż do wymieszania. Łyżkę do przygotowanej patelni i równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
AnanasAnanas
CzereśnieCzereśnie
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
3
Piec przez 40 do 45 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy górna część lekko dotknie się sprężyny. Ostudzić, a następnie odwrócić na talerz. Gdy ciasto ostygnie, wymieszać masło, cukier cukierniczy i wanilię w średniej misce z mikserem elektrycznym, aż będzie puszyste. Wymieszać z serem śmietankowym i ubić na gładką masę. Mróz ciasto z lukrem, gdy całkowicie ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
MasłoMasło
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
PiekarnikPiekarnik
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn