Autentyczny Boston Brown Bread

Autentyczny Boston Brown Bread
Autentyczny Boston Brown Bread może być tylko lacto ovo vegetarian przepis, którego szukałeś. Ten przepis zawiera 12 porcji z 146 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Za 29 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako chleb. 255 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Ten przepis z Taste of Home wymaga oleju canolan, mąki, mąki kukurydzianej i maślanki. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 41%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Boston Brown Bread, Boston Brown Bread, oraz Boston Brown Bread.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników. W innej misce ubij maślankę, melasę, brązowy cukier i olej. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone. Złóż orzechy włoskie i rodzynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MaślankaMaślanka
MelasaMelasa
RodzynkiRodzynki
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Przenieś do natłuszczonego 8 cali. x 4-w. Bochenek; przykryj folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Umieść patelnię na stojaku w puszce z wrzącą wodą lub innym dużym, głębokim garnku; dodaj 1 cal. gorącej wody do garnka. Doprowadź do delikatnego wrzenia; przykryj i gotuj na parze przez 45-50 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta, dodając więcej wody do garnka w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
4
Wyjmij patelnię z garnka; odstaw na 10 minut przed wyjęciem chleba z patelni na ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
5
W razie potrzeby podawaj z twarogiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn