Arctic Char z kremem chrzanowym, słodko-kwaśnymi burakami i zielenią mniszka lekarskiego

Arctic Char z kremem chrzanowym, słodko-kwaśnymi burakami i zielenią mniszka lekarskiego
Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Arctic Char z kremem chrzanowym, buraki słodko-kwaśne, i zielenina mniszka może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 770 kalorii, 38g białka, oraz 55 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.9 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka zieleni mniszka lekarskiego, filety z łososia, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Arctic Char z miętowym sosem słodko-kwaśnym, Zapiekane przegrzebki z prażonymi burakami, smażoną zielenią, cytrusową Gremolatą i kremem chrzanowym, oraz Sałatka z kurczaka z prażonymi burakami i zielenią mniszka lekarskiego.

Instrukcje

1
Chrzan rusztowy w procesorze wyposażonym w tarczę zgrubno-rozdrabniającą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
2
Chrzan przełożyć do średniego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodać śmietanę. Przykryć i dusić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
4
Zdjąć z ognia.
5
Odstawić, przykryty, 30 minut do zaparzenia. Przecedź krem do małego rondla, mocno naciskając na ciała stałe. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1
Czerwone i złote buraki gotować w oddzielnych średnich garnkach z wrzącą osoloną wodą do miękkości, około 18 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złoty BurakZłoty Burak
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Odcedzić i schłodzić. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
3
Obierz czerwone buraki; pokrój każdy na pół i umieść na średniej patelni. Obierz złote buraki; pokrój każdy na pół i umieść na innej średniej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złoty BurakZłoty Burak
Burak CzerwonyBurak Czerwony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Wymieszać 1/2 szklanki octu i 2 łyżki cukru na każdej patelni. Buraki gotować w każdej patelni na średnim ogniu, aż ciecz zgęstnieje do syropu i zaczyna powlekać buraki, często mieszając, o 4 protokół. Buraki doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Zdjąć z ognia.
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Rybę posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3
Podgrzać 1 łyżkę oleju w ciężkiej dużej patelni żaroodpornej na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Dodaj rybę, skórkę w dół. Sear aż skóra jest brązowy i chrupiące, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
5
Umieść patelnię z rybą w piekarniku. Smażyć ryby, aż ledwo nieprzezroczyste w centrum, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Tymczasem ciepły krem chrzanowy na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
7
Rozgrzać pozostałe 2 łyżki oleju w innej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Dodaj zielenie i smażyć, aż tylko zwiędnie, o 1 minuta. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
ZieloniZieloni
9
Podziel zieleń na 4 talerze. Wierzch zieleniny z rybą, Skórka do góry. Surround ryby z buraków. Łyżkę ciepłego kremu chrzanowego i skropić sokami z buraków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
ZieloniZieloni
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn