Arbuz Smażony Na Patelni

Arbuz Smażony Na Patelni
Smażony arbuz to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 363 kalorie, 7G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, soli i mielonego pieprzu, niedojrzałego arbuza i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Arbuz z jogurtem, makiem i smażonym rozmarynem, Arbuzowa sałatka z fetą z mąką kukurydzianą smażone przegrzebki, oraz Watermelon Frosé-mrożony arbuz i wino różowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu. Plastry arbuza gotować w roztopionym maśle, aż rumiane, 5 do 7 minut na stronie. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
ArbuzArbuz
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn