Arbuz Max i Eli Sussman Gazpacho
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj arbuzowego Gazpacho Maxa i Eli Sussmanów. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.62 za porcję. Jedna porcja zawiera 1022 kalorii, 24g białka, oraz 48 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest idealny do Lato. 15 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz arbuza, chleb na zakwasie, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać arbuza można śledzić to danie główne z Arbuz Frosty {I Jak Wyciąć Arbuza} jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Arbuz Gazpacho, Arbuz Gazpacho, oraz Arbuz Gazpacho.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
W maszynce, proces arbuza do gładkiego puree. Przecedzić sok przez sito o średnich oczkach do dużej miski; powinieneś mieć około 4 filiżanek.
Dodaj cebulę i paprykę do robota kuchennego (nie trzeba go najpierw czyścić) i przetworzyć na gładki puree.
Dodaj do miski z sokiem z arbuza i umieścić w lodówce. Zarezerwuj Robot kuchenny (ponownie, nie trzeba go czyścić).
Rozłóż migdały na blasze do pieczenia.
1 kromkę chleba posmarować oliwą z oliwek i położyć na patelni obok orzechów.
Piec, aż chleb będzie lekko złoty, a orzechy będą pachnące i złote, około 10 minut. Potrząśnij tacą kilka razy podczas opiekania, aby migdały się nie przypaliły, a chleb obróć raz w połowie. Odstawić do ostygnięcia.
Pokroić chleb w kostkę 1/4 cala i odstawić do dekoracji.
Odetnij skórki od pozostałych 4 kromek chleba. Przełamać chleb na duże kawałki, dodać do robota kuchennego i proces do okruchów.
Wyjmij mieszaninę arbuza z lodówki i dodaj bułkę tartą.
Włóż prażone migdały do robota kuchennego i pulsuj, aby drobno posiekać. Pracuj ostrożnie, ponieważ nie chcesz, aby orzechy zamieniły się w pastę.
Dodaj do mieszanki arbuza.
Dodać 1/2 szklanki oliwy z oliwek i soli do smaku i wymieszać dobrze wymieszać. Smak i dostosować przyprawy. Chochle do miski zupy, udekorować zarezerwowane kostki chleba, i podawać.