Amy ' s Creamy Black Bean Corn Salsa

Amy ' s Creamy Black Bean Corn Salsa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać Amy kremowy Black Bean Corn Salsan spróbować. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 29 centów za porcję. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 11 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz kukurydzę, chili w proszku, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Spróbuj Serwowana na ciepło lub na zimno-kremowa Salsa z czarnej fasoli i kukurydzy, Kremowa Salsa Z Czarnej Fasoli, oraz Salsa z czarnej fasoli i kukurydzy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz czarną fasolę, kukurydzę, czerwoną paprykę, zieloną paprykę, cebulę i pietruszkę razem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Czarna FasolaCzarna Fasola
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CebulaCebula
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ubij śmietanę, majonez, ocet winny, kminek, chili w proszku, sól, czosnek w proszku i czarny pieprz razem w osobnej misce; wlej mieszankę warzywno-fasolową. Wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny CzerwonyOcet Winny Czerwony
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Chili W ProszkuChili W Proszku
MajonezMajonez
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WarzywaWarzywa
KminekKminek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn