Ajerkoniak Mini Bochenki

Ajerkoniak Mini Bochenki
Eggnog Mini bochenki może być tylko napój, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 4G tłuszczu i w sumie 90 kalorii. Za 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś proszek do pieczenia, mielony cynamon, ekstrakt z rumu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ajerkoniak Mini Bochenki, Mini Bochenki Mięsne, oraz Mini Bochenki Morelowe dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sól, cynamon i gałkę muszkatołową. W innej misce ubij jajka, ajerkoniak, cukier, masło i ekstrakty; mieszaj z suchymi składnikami tylko do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
CynamonCynamon
MasłoMasło
AjerkoniakAjerkoniak
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wlać do trzech natłuszczonych 5-3/4-in. x 3-w. x 2-w. Patelnie bochenkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
3
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn