Przepis Afrykańska zupa orzechowa jest gotowa w około 10 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników afrykańskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 375 kalorii, 14g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pasty pomidorowej, pomidory w puszkach, olej arachidowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Afrykańska Zupa Orzechowo-Ziemniaczana, Afrykańska Zupa Orzechowa, oraz Afrykańska Zupa Orzechowa.
Instrukcje
1
W średnim rondlu, na średnim ogniu, rozgrzać olej i czosnek przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj pomidory, pasta pomidorowa, masło orzechowe, bulion, ocet, cayenne, i sól i trzepaczką do połączenia. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Dodać ryż, zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć i gotować przez 20 protokół. Chochla do poszczególnych misek i udekorować szalotki i orzeszki ziemne.Wskazówka: dla bardziej znaczące zupy, dodać dodatkową łyżkę gotowanego ryżu do miski z szalotki i orzeszków ziemnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
African świetnie współpracuje z Pinotage, Chenin Blanc i Riesling. Najlepsze wino do potraw afrykańskich będzie zależeć od dania, ale owocowe, aromatyczne białe wino jest bezpiecznym wyborem dla pikantnych potraw, podczas gdy pinotage byłby tradycyjnym meczem dla kuchni południowoafrykańskiej. Możesz spróbować Fairview Pinotage. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.