20-minutowy makaron z serem

20-minutowy makaron z serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj 20-minutowy makaron z serem. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 476 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 81 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mieloną musztardę, mąkę, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Wegański makaron z serem, Najlepszy wegański ser Mac n' , oraz Three Cheese Mac-domowy makaron z serem.

Instrukcje

1
Makaron ugotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
2
Tymczasem w rondlu nonstick 3-quart roztopić masło na małym ogniu. Wymieszać z mąką, solą, musztardą i pieprzem. Gotować na małym ogniu 20 sekund, stale mieszając, aż masło zostanie wchłonięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
MasłoMasło
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Usunąć z ognia; stopniowo ubić na pół i pół trzepaczką do drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę. Wymieszać z serem do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
5
Wymieszać makaron, cebulę i paprykę w sosie. Gotować, ciągle mieszając, aż będzie gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CebulaCebula
MakaronyMakarony
SOSSOS
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn