15 Minutowa Wołowina Fajitas

15 Minutowa Wołowina Fajitas
Przepis 15 minut Fajitas wołowiny może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 15 minut. Na 3,83 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 603 kalorie, 35g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka taco bellâ® & chunky salsa, krem knudsen, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Spróbuj 30 Minut Kurczak Fajitas, 15 Minut Wegetariańskie Fajitas, oraz 20 Minut Aromatyczny Kurczak Fajitas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować i wymieszać stek w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodać paprykę i cebulę; gotować 3 do 4 minut lub aż stek jest gotowane przez i warzywa są chrupiące-przetargu, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
3
Dodać salsę i marynatę; dobrze wymieszać. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Gotować aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
4
Łyżka równomiernie na tortille; roll up. Top z guacamole i kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest WindRacer Russian River Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
WindRacer Russian River Pinot Noir
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn