Sałatka Bibimbap

Sałatka Bibimbap
Sałatka Bibimbap może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 293 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni koreańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać miód, musztarda dijon, marchew, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bibimbap, Bibimbap, oraz Bibimbap.

Instrukcje

1
Rozpal grilla na gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Sos sojowy, olej sezamowy, 1 łyżeczka miodu, czosnek, imbir i 2 łyżki oleju rzepakowego połączyć w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
2 Małe Lub średnie Białe Lub żółte Cebule, 1 Pokrojona W ćwiartki I 1 Posiekana2 Małe Lub średnie Białe Lub żółte Cebule, 1 Pokrojona W ćwiartki I 1 Posiekana
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Dodać grzyby, obrócić do płaszcza i pozostawić do marynowania w temperaturze pokojowej przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4
Cukinię posmarować 2 łyżkami oleju rzepakowego i doprawić solą i czarnym pieprzem do smaku. Grill, aż lekko zwęglone z obu stron i tylko gotowane przez, o 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Usuń i pokrój je w poprzek na plasterki 1/4 cala. W tym samym czasie, grill grzyby, aż złoty kolor z obu stron i po prostu gotowane przez, o 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Usuń i pokrój je na cienkie paski.
7
Ocet ryżowy, sok z limonki, musztardę, 1 łyżkę miodu i 1/4 szklanki oleju rzepakowego ubić w dużej płytkiej misce i wymieszać przyprawy z solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Standardowa Miska Na WafleStandardowa Miska Na Wafle
8
Dodać ciepły, ugotowany ryż i wrzucić do herbu. Ułożyć grzyby, cukinię, kiełki fasoli i marchew na wierzchu i udekorować liśćmi kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
Ryż GotowanyRyż Gotowany
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn