Żydowskie Ciasto Jabłkowe
Żydowskie ciasto jabłkowe wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 284 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka mielonego cynamonu, mąki, ekstraktu z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów Żydowskiego jedzenia. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Żydowskie Ciasto Jabłkowe, Żydowskie Ciasto Jabłkowe, oraz Żydowskie Ciasto Jabłkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zalać 10-calową patelnię w tubie sprayem do gotowania i odkurzyć 2 łyżeczkami mąki. Odstawić przygotowaną patelnię na bok.
Ubić granulowany cukier i kolejne 8 składników (cukier przez jajka) na średniej prędkości miksera, aż do wymieszania. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć.
Dodaj mieszaninę mąki do mieszaniny cukru, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania.
Połącz jabłko z pozostałymi składnikami. Łyżka połowę ciasta do przygotowanej patelni. Wierzch z połową mieszanki jabłek. Powtórz z pozostałą mieszaniną ciasta i jabłek.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 15 minut. Schłodzić 10 minut w patelni na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.