Żurawinowy SOS Jezebel

Żurawinowy SOS Jezebel
Żurawinowy SOS Jezebel jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja zawiera 489 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz chrzan, konfitury ananasowe, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Działa dobrze jako sos przyjazny dla budżetu. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Spróbuj SOS Jezebel, SOS Jezebel, oraz Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Z Sosem Piernikowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki doprowadzić do wrzenia, często mieszając, w rondlu na średnim ogniu; dodać żurawinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Powrót mieszaniny do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, 10 minut lub aż Skórki żurawiny zaczynają pop i mieszaniny zaczyna gęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
3
Zdjąć z ognia.
4
Wymieszać konfitury, chrzan i musztardę; zdjąć patelnię z ognia i ostudzić SOS. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
PrzetworyPrzetwory
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Uwaga: sos może być przechowywany w szczelnym pojemniku w lodówce do dwóch tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia2
Magazyn