Żurawinowy SOS Jezebel
Żurawinowy SOS Jezebel jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja zawiera 489 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz chrzan, konfitury ananasowe, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Działa dobrze jako sos przyjazny dla budżetu. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Spróbuj SOS Jezebel, SOS Jezebel, oraz Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Z Sosem Piernikowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki doprowadzić do wrzenia, często mieszając, w rondlu na średnim ogniu; dodać żurawinę.
Powrót mieszaniny do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, 10 minut lub aż Skórki żurawiny zaczynają pop i mieszaniny zaczyna gęstnieć.
Wymieszać konfitury, chrzan i musztardę; zdjąć patelnię z ognia i ostudzić SOS. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Uwaga: sos może być przechowywany w szczelnym pojemniku w lodówce do dwóch tygodni.