Żurawinowo-Migdałowe Batoniki Musli
Żurawinowo-migdałowe batony musli mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 76 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka masła, żurawiny, pianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Żurawinowe migdałowe batoniki musli {i wycieczka Samochodowa}, Zdrowe batoniki do żucia bez pieczenia z migdałami i żurawiną, oraz Wyznanie #142: jestem snacker ... żurawinowo-morelowo-migdałowe batony Granola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić 3 Łyżki. masło w maślanym piecu holenderskim na małym ogniu.
Dodaj 1 (10 1/2-oz.) pakiet miniaturowe Pianki, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż stopiony.
Zdjąć z ognia. Tymczasem proces 1 (15-oz.) pudełko miodowo-migdałowo-lniane wieloziarniste płatki zbożowe, partiami, w robocie spożywczym, aż drobno zmielone; połączyć z 3 szklankami chrupiących płatków ryżowych, 1 (6-oz.) pakiet słodzonych suszonych żurawin i 1 łyżeczka. sól. Wymieszać z mieszaniną prawoślazu. Naciśnij mieszankę płatków zbożowych do masłem 15-x 10-calowy galaretki Roll pan.
Pokroić na 40 (1 1/4 - x 3-calowe) pręty.
Cook ' s Notes: do celów testowych użyliśmy płatków miodowo-migdałowo-lnianych Kashi GOLEAN Crunch. Dla łatwego podróżowania, paski warstw z pergaminem w jednorazowych plastikowych pojemnikach z pokrywkami.