Żurawinowo-Migdałowe Batoniki Musli
Żurawinowo-migdałowe batony musli mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Ten przepis służy 40 i kosztuje 17 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, żurawinę, Pianki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Żurawinowo-Migdałowe Batoniki Musli, Żurawinowe migdałowe batoniki musli {i wycieczka Samochodowa}, oraz Zdrowe batoniki do żucia bez pieczenia z migdałami i żurawiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić 3 Łyżki. masło w maślanym piecu holenderskim na małym ogniu.
Dodaj 1 (10 1/2-oz.) pakiet miniaturowe Pianki, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż stopiony.
Zdjąć z ognia. Tymczasem proces 1 (15-oz.) pudełko miodowo-migdałowo-lniane wieloziarniste płatki zbożowe, partiami, w robocie spożywczym, aż drobno zmielone; połączyć z 3 szklankami chrupiących płatków ryżowych, 1 (6-oz.) pakiet słodzonych suszonych żurawin i 1 łyżeczka. sól. Wymieszać z mieszaniną prawoślazu. Naciśnij mieszankę płatków zbożowych do masłem 15-x 10-calowy galaretki Roll pan.
Pokroić na 40 (1 1/4 - x 3-calowe) pręty.
Cook ' s Notes: do celów testowych użyliśmy płatków miodowo-migdałowo-lnianych Kashi GOLEAN Crunch. Dla łatwego podróżowania, paski warstw z pergaminem w jednorazowych plastikowych pojemnikach z pokrywkami.