Kurczak duszony bezglutenowy z koprem włoskim i białą fasolą
Bezglutenowy Duszony kurczak z koprem włoskim i białą fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 2,93 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 805 kalorii, 58g białka, oraz 54g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz paprykę, czosnek, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Chipotle Biały kurczak Chili z kukurydzą i białą fasolą {bezglutenowy}, Bezglutenowe Chicken Chili Przepis z białą fasolą, słodkie ziemniaki, oraz Biały Kurczak Chili {Bezmleczne, Bez Ziarna, Bezglutenowe I Paleo}.
Instrukcje
W głębokiej patelni 12-calowej, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Kurczaka posypać solą i pieprzem.
Dodać kawałki kurczaka na patelni; gotować 5 do 6 protokół, obracając od czasu do czasu, aż kurczak jest jasnobrązowy.
Dodaj cebulę, czosnek, koper i papryka na patelni. Gotować 2 do 3 minut, stale mieszając, aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Dodać kurczaka, pomidory, Wino i rozmaryn; pomidory rozbić.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 20 do 25 minut, obracając kurczaka raz, aż kurczak będzie miękki.
Wymieszać z fasolą. Gotować na wolnym ogniu około 5 minut dłużej lub aż sos lekko zgęstnieje i sok z kurczaka jest jasne, gdy najgrubszy kawałek jest cięty do kości (170°F dla piersi; 82° dla ud i podudzia).
Podawać w płytkich miseczkach; posypać natką pietruszki.