Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i bezmleczne przepisy do twojego pudełka z przepisami, grillowane żeberka wołowe mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. To danie główne ma 555 kalorii, 46g białka, oraz 25g tłuszczu na porcję. Za $4.02 za porcję, ten przepis okładki 34% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 2 godziny i 25 minut. Udaj się do sklepu i podnieś ketchup, wodę, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 69%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Żeberka Wołowe Z Grilla, Grillowane żeberka wołowe-Tira de Asado, oraz Grillowane Krótkie Żeberka.
Instrukcje
1
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników; natrzyj żeberka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
W międzyczasie w dużym rondlu podsmaż cebulę na oleju do miękkości. Dodaj wodę, keczup, koncentrat pomidorowy, brązowy cukier i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Płatki Crispix, Rozdrobnione
8 (U-12) Krewetek
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Wyjmij żeberka z piekarnika. Grilluj żeberka pod przykryciem, na pośrednim średnim ogniu przez 20 minut, często obracając i fastrygując sosem.
Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon to moje najlepsze typy na krótkie żeberka wołowe. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować, jest Vin de Sandwich Pinot Noir Jimmy ' ego Johna. Ma 4,7 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Restauracje w pobliżu Jimmy John ' s Vin De Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir został wyprodukowany i butelkowany przez Folk Machine winery i winiarza Kenny ' ego Likitprakonga.