Żeberka wolnoopalające

Żeberka wolnoopalające
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepisy do twojego pudełka z przepisami, żeberka Wolnoopalające mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. To danie główne ma 929 kalorii, 42g białka, oraz 62 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mięsiste żeberka wieprzowe, sos barbecue, nasiona gorczycy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 417 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 30 minut. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Slow Cooker Honey-Garlic Baby Back żeberka (i "Real Food Slow Cooker Suppers" Cookbook Giveaway), Red Eye BBQ żeberka Slow Cooker - 75 dni lata Slow Cooker s, oraz Żeberka Wolnoopalające.

Instrukcje

1
Umieść 4 łyżki sosu barbecue wraz z resztą składników do wolnej kuchenki. Dopełnić wystarczającą ilością wody do pokrycia (około 1,5 l). Wolno gotować na niskim poziomie przez 8-9 godzin, aż będzie bardzo miękki, ale nie całkowicie odpadnie z kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
2
Piekarnik nagrzać do 220C/ 200C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Usuń żebra z wolnej kuchenki za pomocą łyżki szczelinowej lub szczypiec. Obchodź się z nimi ostrożnie, ponieważ mięso będzie bardzo delikatne i może zacząć odpadać. Zalać pozostałym sosem barbecue i położyć na wyłożonej folią tacy piekarnika. Gotować przez 20 30 minut, aż zacznie chrupać na zewnątrz. Alternatywnie, gotować na grillu, obracając się od czasu do czasu, aż rurociągi gorące całej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn