Żeberka dziecięce z cytrynowym sosem Barbecue
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Cydr-Basted Baby powrót żeberka z cytrynowym sosem Barbecue może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 1282 kalorie, 91g białka, oraz 81 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.72 za porcję. Jest idealny do Dzień Ojca. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka jabłecznika, żeberka wieprzowe baby back, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Żeberka Dla Dzieci Z Sosem Barbecue Mojo, Żeberka Dla Dzieci Z Sosem Barbecue Cola, oraz Wędzone żeberka dziecięce z sosem Barbecue Espresso dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć brązowy cukier z papryką, sól, czosnek i pieprz. Pocierać przyprawy całym żeber, przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub do 8 godzin.
Wiórki hickory namoczyć w 1 szklance cydru przez 30 minut, a następnie odcedzić. Zapal grill i ustaw go do pośredniego grillowania. Jeśli używasz węgla drzewnego, gdy ogień jest średnio gorący, zgrabiaj węgle na dwie stosy po przeciwnych stronach grilla.
Umieść patelnię z folii na środku grilla. Jeśli używasz grilla gazowego, zapal przedni i tylny lub zewnętrzny palnik.
Rozrzuć wióry drzewne na węglu drzewnym. Jeśli korzystasz z grilla gazowego, umieść chipsy w pudełku dla palaczy lub na 12-calowym kwadracie folii; złóż folię w 6-calowy kwadrat i poke 12 otworów w górze.
Umieść paczkę w pobliżu płomieni i podgrzej do momentu palenia. Przykryj grill i wyreguluj otwory wentylacyjne do momentu zarejestrowania temperatury 32
Pozostałą szklankę cydru wlać do butelki z rozpylaczem. Spryskaj obie strony żeber cydrem. Lekko posmaruj ruszt olejem. Ustaw żebra, od strony kości w dół, na grillu bezpośrednio nad miską ociekową lub między 2 palnikami grilla gazowego. Przykryć i gotować przez 35 minut, spryskując dwa razy żeberka cydrem. Obróć żebra i w razie potrzeby dodaj więcej gorących węgli do ognia, pozwalając węglom palić się bez osłony przez około 10 minut. Przykryć i grillować żebra, aż będą bardzo miękkie, natryskując cydrem jeszcze dwa razy, około 40 minut dłużej. Lekko posmaruj obie strony żeber cytrynowym sosem Barbecue i przesuń je bezpośrednio nad ogniem. Grill, aż głęboko zbrązowieje, o 2 minut na stronie.
Żeberka podawać z pozostałym sosem barbecue.