Żeberka dziecięce z cytrynowym sosem Barbecue

Żeberka dziecięce z cytrynowym sosem Barbecue
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Cydr-Basted Baby powrót żeberka z cytrynowym sosem Barbecue może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 1282 kalorie, 91g białka, oraz 81 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.72 za porcję. Jest idealny do Dzień Ojca. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka jabłecznika, żeberka wieprzowe baby back, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Żeberka Dla Dzieci Z Sosem Barbecue Mojo, Żeberka Dla Dzieci Z Sosem Barbecue Cola, oraz Wędzone żeberka dziecięce z sosem Barbecue Espresso dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć brązowy cukier z papryką, sól, czosnek i pieprz. Pocierać przyprawy całym żeber, przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wiórki hickory namoczyć w 1 szklance cydru przez 30 minut, a następnie odcedzić. Zapal grill i ustaw go do pośredniego grillowania. Jeśli używasz węgla drzewnego, gdy ogień jest średnio gorący, zgrabiaj węgle na dwie stosy po przeciwnych stronach grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1 Duże Zielone Jabłko1 Duże Zielone Jabłko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Umieść patelnię z folii na środku grilla. Jeśli używasz grilla gazowego, zapal przedni i tylny lub zewnętrzny palnik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Rozrzuć wióry drzewne na węglu drzewnym. Jeśli korzystasz z grilla gazowego, umieść chipsy w pudełku dla palaczy lub na 12-calowym kwadracie folii; złóż folię w 6-calowy kwadrat i poke 12 otworów w górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
5
Umieść paczkę w pobliżu płomieni i podgrzej do momentu palenia. Przykryj grill i wyreguluj otwory wentylacyjne do momentu zarejestrowania temperatury 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Pozostałą szklankę cydru wlać do butelki z rozpylaczem. Spryskaj obie strony żeber cydrem. Lekko posmaruj ruszt olejem. Ustaw żebra, od strony kości w dół, na grillu bezpośrednio nad miską ociekową lub między 2 palnikami grilla gazowego. Przykryć i gotować przez 35 minut, spryskując dwa razy żeberka cydrem. Obróć żebra i w razie potrzeby dodaj więcej gorących węgli do ognia, pozwalając węglom palić się bez osłony przez około 10 minut. Przykryć i grillować żebra, aż będą bardzo miękkie, natryskując cydrem jeszcze dwa razy, około 40 minut dłużej. Lekko posmaruj obie strony żeber cytrynowym sosem Barbecue i przesuń je bezpośrednio nad ogniem. Grill, aż głęboko zbrązowieje, o 2 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
JabłecznikJabłecznik
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Żeberka podawać z pozostałym sosem barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn