Świeży sos pomidorowy z Pecorino
Need a SOS bezglutenowy, pierwotny i wegetariański? Świeży sos pomidorowy z Pecorino może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz Jalapeno, liście majeranku, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Makaron ze świeżymi pomidorami, kiełbasą i Pecorino, Makaron ze świeżymi pomidorami, kiełbasą i Pecorino, oraz Insalata di fave e pecorino (sałatka ze świeżego bobu i sera pecorino).
Instrukcje
Pracując nad sitkiem ustawionym nad miską, usuń nasiona pomidora. Używając drewnianej łyżki, naciśnij na nasiona, aby wydobyć jak najwięcej soku. Wyrzucić nasiona i rezerwy 1/4 szklanki soku.
Pomidory pokroić na kawałki.
W maszynce połączyć jedną czwartą pomidorów z sokiem pomidorowym, serem, szalotki, jalapeo, pastą pomidorową i majerankiem.
Dodać pozostałe pomidory i pulsować, aż grubo posiekane; sos powinien być grubo.
SOS przełożyć do miski, wymieszać z oliwą i doprawić solą i pieprzem.
Podawać z: grillowanymi krewetkami, piersiami kurczaka, warzywami lub chlebem chłopskim.