Świeże Jabłko Salsa-Topped Indyk Franks

Świeże Jabłko Salsa-Topped Indyk Franks
Świeże jabłko Salsa-Topped Indyk Franks może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 15 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, bułki do hot dogów, oscar mayer wybiera nieutwardzone parówki z indyka z twardego drewna i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 63%. Spróbuj Świeże Jabłko Salsa-Topped Indyk Franks, Super Toped Angus Franks, oraz Zadziorne Musztardowe Franki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Franki grillowe 5 do 6 min. lub aż do nagrzania, obracając się od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po CzubekCebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po Czubek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
W międzyczasie połącz wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4
Ułóż Franki w bułkach; wierzch z mieszanką jabłkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po CzubekCebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po Czubek
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn