Świeże Ciasto Truskawkowe
Świeże ciasto truskawkowe to bezmleczne deser. Ten przepis służy 18 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mieszankę ciasta, bitą polewę, truskawki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 43 minuty. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Świeże Ciasto Truskawkowe, Świeże ciasto truskawkowe, oraz Świeże Ciasto Truskawkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dobrze odcedzić rozmrożone truskawki; wyrzucić sok. Impuls w robocie kuchennym do puree; odstawić.
Wymieszać ciasto i następne 4 składniki w dużej misce; ubić mikserem z niską prędkością 30 sekund.
Dodaj puree truskawki; beat na średniej prędkości 2 minuty. Wymieszaj ekstrakty z wanilii i migdałów; wlej do 13 x 9-calowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 28 minut, lub do momentu, gdy ciasto wróci, gdy lekko dotknie w centrum. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Rozłóż ubitą polewę na wierzchu ciasta. Ułóż pokrojone truskawki na ubitej polewie, lekko nakładając się na siebie.
Na ciasto posypać migdałami.