Świeża Zupa Z Dyni
Need a zupa bezglutenowa i wegetariańska? Świeża zupa z dyni może być spektakularny przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Ten przepis z Kraft Recipes ma 1 fanów. Jeśli masz marchewkę, dynię, skondensowany rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Świeża Zupa Z Dyni, Świeża zupa z dyni Kerry Simon, oraz Świeży Domowy Puree Z Dyni I Chleb Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 6 składników zagotować w dużym rondlu na średnim ogniu; przykryć. Dusić na małym ogniu 20 min. albo dopóki dynia nie będzie miękka.
Wymieszać z ryżem i gałką muszkatołową. Wróć do wrzenia.
Odstawić, przykryty, 10 min.
Dodać mieszaninę dyni, partiami, do robota kuchennego. Użyj działania pulsującego, aby przetworzyć, aż do dobrego wymieszania. Powrót do rondla; wymieszać z mlekiem. Gotować na małym ogniu 10 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.