Świeża Salsa Brzoskwiniowa

Świeża Salsa Brzoskwiniowa
Świeża Salsa brzoskwiniowa może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 46 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 20 i kosztuje 30 centów za porcję. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sól, pieprz jalapeno i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Świeża Salsa Brzoskwiniowa, Świeża Salsa Brzoskwiniowa, oraz Świeża Salsa Brzoskwiniowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Smażyć pierwsze 4 składniki w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 5 minut lub aż cebula będzie miękka. Wymieszać brzoskwinie i pozostałe składniki, i gotować, mieszając delikatnie, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej. Resztki przechowuj w szczelnym pojemniku w lodówce do 2 dni.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn