Świeża Salsa Arbuzowa

Świeża Salsa Arbuzowa
Świeża Salsa arbuzowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 9 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Lato. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ogórków, arbuza, Serrano chiles i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Świeża Salsa Arbuzowa, Salsa Arbuzowa / Świeże Spojrzenie Na Starego Faworyta, oraz Świeże Ciasto Arbuzowe.

Instrukcje

1
Wymieszać składniki aż do wymieszania.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn