Śliwki gotowane w Sauternes i wanilii
Śliwki gotowane w Sauternes i wanilii może być tylko dodatek szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $4.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka miodu, sok z limonki, jogurt waniliowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Śliwki waniliowe, Miód-pomarańcza gotowane śliwki, oraz Half-Moon Bay Gotowane Śliwki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii do rondla, rezerwując fasolę do innego użycia.
Sauternes, i dobrze wymieszać. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu.
Dodaj połówki śliwki, pokroić boki w górę, w jednej warstwie w rondlu; przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu 15 protokół.
Śliwki wyjąć z rondla łyżką szczelinową; odstawić i ogrzać.
Sauternes mieszaniny do wrzenia na średnim ogniu; gotować 4 minut lub aż zredukowane do 1 szklanki.
Zdjąć z ognia; wymieszać z miodem i sokiem z limonki.
Umieść 2 połówki śliwek w każdej z 4 kompotów deserowych; top każdy z około 1/4 szklanki
Mieszanka Sauternes i 1 łyżka jogurtu.
Dekoruj skórką limonki, w razie potrzeby.