Łuszczące Się Bułki Maślane
Łuszcząca Butterhorn Rolls trwa około 40 minut od początku do końca. Za 4 centy za porcję, dostajesz chleb, który serwuje 48. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 1g tłuszczu i w sumie 58 kalorii. Ten przepis z Taste of Home wymaga aktywnych drożdży, ciepłej wody, cukru i ciepłego mleka. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Najlepsze Bułki Maślane, Bułki Maślane, oraz Piegowate Bułki Maślane dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier i sól.
Pokroić na maśle, aż mieszanina przypomina gruboziarniste okruchy. W innej misce rozpuść drożdże w ciepłej wodzie; dodaj do mieszanki miękiszu.
Dodaj mleko i jajko; dobrze wymieszaj. Przykryj i wstaw do lodówki na noc.
Podziel ciasto na cztery równe porcje. Na lekko posypanej mąką powierzchni zwiń jedną porcję w 12 cali. koło.
Posmaruj 1 łyżką stopionego masła; pokroić w 12 ćwiartek.
Zwiń, zaczynając od szerokiego końca; ułożyć na natłuszczonych blachach do pieczenia. Powtórz z pozostałym ciastem. Przykryj i odstaw do wyrośnięcia w ciepłe miejsce, aż prawie się podwoi, około 1 godziny.
Piec w temperaturze 375° przez 10-12 minut lub na złoty kolor.
Usuń do stojaków Z Drutu.