Łosoś z sosem Wasabi i Baby Bok Choy to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. Na $4.5 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 16 powiedziałoby, że trafił w sedno. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 25 minut. Jeśli masz majonez, filety z łososia, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, Łosoś Wasabi Z Bok Choy, Zieloną Kapustą I Shiitakes, oraz Łosoś Wasabi z Bok Choy, zieloną kapustą i Shiitakes.
Instrukcje
1
W dużej patelni nonstick rozgrzać olej na średniej wysokości. Doprawić łososia solą i pieprzem; miejsce na patelni, płaska strona do góry. Gotować, aż nieprzezroczyste przez cały, 3 do 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.