Łosoś z Beurre Rouge i pieczonym ziemniakiem nadziewanym łososiem

Łosoś z Beurre Rouge i pieczonym ziemniakiem nadziewanym łososiem
Need a bezglutenowe, pescatariańskie i דל פחמימות,zne danie główne? Łosoś z Beurre Rouge i pieczone ziemniaki nadziewane wędzonym łososiem mogą być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 722 kalorie, 49g białka, oraz 48 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 6,74 zł / porcja, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską, szalotkę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Łosoś z Beurre Rouge i pieczonym ziemniakiem nadziewanym łososiem, Dziki łosoś Królewski z suszonymi wiśniami i wędzonymi migdałami Beurre Noisette, oraz Jajka Faszerowane Łososiem Wędzonym.

Instrukcje

1
Przynieś wino, szalotkę i ocet do zagotowania w ciężkim małym rondlu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się do 2 łyżek stołowych, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć patelnię z ognia i przykryć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Do ahead: może być wykonany 4 godziny wcześniej.
4
Odstawić w temperaturze pokojowej.
5
Rozgrzej piekarnik do 4°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Umieścić każdy ziemniak na osobnym arkuszu folii, posypać solą morską i szczelnie owinąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól MorskaSól Morska
ZiemniakZiemniak
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Piec do miękkości, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć folię; ostudzić do ogrzania, około 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Przeciąć wzdłuż na pół. Miąższ miąższu miski o średniej grubości, pozostawiając skorupę ziemniaka o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Dodać 2 łyżki masła i mleka do ziemniaków w misce; mash dobrze. Wymieszać śmietanę i 3 łyżki zielonej cebuli. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
ZiemniakZiemniak
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Do ahead: może być wykonany 2 godziny wcześniej. Luźno przykryć muszle i wypełnienie osobno i odstawić w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
12
Przepłukać skorupy ziemniaków, a następnie napełnić, w kuchence mikrofalowej w odstępach 20-sekundowych, aż do ogrzania. Wędzonego łososia wymieszać do nadzienia, doprawić solą morską i pieprzem. Kopiec wypełniający muszle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
łosoś Wędzonyłosoś Wędzony
ZiemniakZiemniak
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
13
Miejsce 1/4 szklanki wody i filety z łososia w ciężkiej dużej patelni; posypać solą i pieprzem. Przykryć; paruj na średnim ogniu, aż łosoś będzie po prostu nieprzezroczysty w środku, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
łosośłosoś
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
Tymczasem rewarm wino szalotka redukcji na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RedukcjaRedukcja
SzalotkaSzalotka
WinoWino
15
Dodać pozostałe 8 łyżek masła, 1 łyżkę na raz, ubijając do rozpuszczenia każdego z nich przed dodaniem następnego; kontynuować ubijanie, aż beurre rouge będzie gęsty (nie przegrzewać, bo sos może się oddzielić). Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
16
Łyżka sosu na 4 talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
17
Ziemniaki umieścić na 1 stronie; posypać pozostałą zieloną cebulą. Na każdym talerzu ułożyć 2 paski łososia na sosie; posypać pieprzem i szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
PieprzPieprz
ZiemniakZiemniak
SzczypiorekSzczypiorek
łosośłosoś
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn