Łosoś Po Indyjsku

Łosoś Po Indyjsku
Indyjski łosoś wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz zmielone nasiona kopru włoskiego, masło, zmielony kardamon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 17%. Podobne przepisy to Łosoś Po Indyjsku, Pieczony Łosoś Po Indyjsku, oraz Pieczony Łosoś Po Indyjsku.

Instrukcje

1
Łososia opłukać i osuszyć. Linia 12-przez 18-calowy patelni do pieczenia z folii i ustawić kawałki, skóra w dół, 1 cal od siebie na patelni. Cebulę rozsypać wokół łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
W małej misce, wymieszać masło, brązowy cukier, kolendra, nasiona kopru włoskiego, cayenne, kardamon, kminek, sól, pieprz, goździki, i cynamon. Wymieszać z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wymieszać równomiernie na wierzchy i boki kawałków łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
4
Piec w piekarniku 400 przez 15 minut. Włącz piekarnik do broil; broil łososia 6 cali od ciepła, aż top jest bulgotanie i dobrze rumiane i ryby jest nieprzezroczyste, ale nadal wilgotne patrząc w środku najgrubszej części (wyciąć do badania), 4 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Łopatką przełożyć kawałki łososia do naczynia (zostawić skórę) i obłożyć cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
6
Posypać kolendrą i udekorować klinami cytrynowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn