Łosoś owinięty porem

Łosoś owinięty porem
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Łosoś owinięty porem może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.39 za porcję. Jedna porcja zawiera 579 kalorii, 45g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz kłosy kukurydzy, kawior z łososia, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jagody jałowca można śledzić to danie główne z Tarty z ginem i tonikiem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 89%. Spróbuj Prosciutto-por owinięty, Prosciutto-wrapped chicken & por terrine, oraz Niedzielny Brunch: ropuchy zawinięte w boczek w dziurze wypełnionej Pora dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przeciąć pionowo 1 całą zewnętrzną warstwę każdego poru i delikatnie ściągnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
2
Wytnij co najmniej 7 cali od góry każdego poru. Spłucz zewnętrzne warstwy i wierzchołki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
3
Odciąć i wyrzucić końcówki korzenia pora. Białe części porów podziel wzdłuż na pół i dokładnie spłucz, aby usunąć brud między warstwami. Każdą połowę poru zawiąż na środku bawełnianym sznurkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
4
W 5-do 6-kwartowej patelni na dużym ogniu doprowadzić do wrzenia 3-kwartowej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać zewnętrzne warstwy porów i około 2/3 zielonych wierzchołków (wybrać najświeższy wygląd). Gotuj tylko do zwiędnięcia, około 30 sekund; wyciągnij szczypcami i zanurz się w lodowatej wodzie. Wyrzucić pozostałe wierzchołki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
6
Dodaj wiązane połówki pora do wody i gotuj na wolnym ogniu, odsłonięte, do miękkości po przekłuciu, 5 do 7 minut; wyciągnij łyżką szczelinową i zanurz w lodowatej wodzie. Gdy ostygnie, dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
7
Dodać ziemniaki do wrzącej wody, przykryć i dusić tylko do miękkości po przekłuciu, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
8
Odcedzić i schłodzić.
9
Pokroić w plastry o grubości 1/2 cala.
10
Łososia opłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
11
Każdy kawałek posypać zmiażdżoną jagodą jałowca, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
12
Rozerwij zewnętrzne warstwy porów wzdłuż na paski o szerokości około 1/4 cala. Przygotuj opakowania i zawiń łososia. Skrzyżuj dwa pasy porów. Rozłóż wierzchołki pora i połóż się płasko, nakładając się, aby uzyskać prostokąt. Filet z łososia wyśrodkować na podstawie porów nieco szerszej niż długość ryby. Fold zieleni por nad rybami, aby zamknąć. Wiązać opakowanie z paskami pora do zabezpieczenia. Powtórz, aby owinąć pozostałego łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
ZieloniZieloni
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
13
Odciągnij kukurydzę, nie usuwaj. Wyrzuć jedwab. Wypchnij łuski z powrotem na miejsce.
14
Przygotuj grilla do pośredniego gotowania. Jeśli używasz brykietów węglowych, kopiec i zapalić 60 brykietów na ognisku grilla (20 do 22 w. szeroki) z pokrywą; otwory wentylacyjne otwarte. Gdy brykiety są usiane szarym popiołem, w ciągu 15 do 25 minut popychaj równe ilości na przeciwległe strony ogniska.
15
Dodaj 5 więcej brykietów do każdego Kopca węgli (10 węgli).
16
W przypadku korzystania z grilla gazowego, musi on być wyposażony w sterowanie do regulacji ciepła w środku grilla. Aby podgrzać grilla, przykryć i włączyć wysoko na około 10 minut. Wyłączyć ciepło w środku grilla, ale pozostawić ciepło po przeciwnych stronach na wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
17
Połóż rybę w środku grilla, a nie na bezpośrednim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
18
Umieść plastry ziemniaków i kukurydzę bezpośrednio na ogniu. Jeśli pozwala na to miejsce, również połówki pora układaj bezpośrednio na ciepło (w przeciwnym razie połóż obok ryby). Przykryj grilla, otwarte otwory wentylacyjne i gotuj 8 minut. Obróć warzywa i gotować, aż będą gorące i lekko rumiane, 4 do 6 minut dłużej. Gotować ryby, aż termometr włożony w najgrubszą część osiągnie 125, W sumie około 16 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
19
Przenieś potrawy na talerz, gdy są gotowane.
20
Otwarte Pakiety.
21
Skropić olej z orzechów laskowych na rybach, ziemniakach i kukurydzy. Łyżka kawioru z łososia na rybę. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Kawior Z łososiaKawior Z łososia
Olej Z Orzechów LaskowychOlej Z Orzechów Laskowych
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Antica Chardonnay (Mountain Select) z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Chardonnay 2017 jest żywy i bogaty w kuszące aromaty, które prowadzą do mocnego rdzenia smaków gruszki, jabłka i moreli w cieniu lekko przyprawionego dębu. Na podniebieniu wino oferuje warstwę po warstwie utrzymujących się smaków. Wino podkreśla czystość odmianową elegancją i świeżością na podniebieniu.Chardonnay zebrano od 4 do 31-letnich win z wybranych części dziewięciu bloków winnic, które są sadzone na wysokości 1,413-1,494 stóp. Tegoroczna selekcja składała się z 10 klonów Chardonnay—dziewięciu burgundzkich i uznanej selekcji Heritage Weimer—które razem tworzą złożoność aromatów i smaków, których szukamy dla naszej górskiej selekcji Chardonnay.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn