Łosoś Glazurowany Chili-Czosnek
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj łososia z czosnkiem chili. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.95 za porcję. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 34g białka, oraz 11g tłuszczu. Mieszanka niskosłodzonej Marmolady pomarańczowej, zielonej cebuli, sosu sojowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać pomarańczową marmoladę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Łosoś Glazurowany Chili-Czosnek, Łosoś Glazurowany Chili, oraz Słodki Chili Pomarańczowy Glazurowany Łosoś dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w małej misce; pędzel połowę mieszanki sosu chili na filety.
Umieścić filety, skórki w dół, na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Broil fish 5 minut; pędzel z pozostałą mieszanką sosu chili. Broil 2 Więcej minut lub aż ryby płatki łatwo podczas badania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem.
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.
Rancho Santa Rosa Vineyard was originally conceived as individual micro-vineyards delineated into 59 unique blocks based upon soil, exposure, elevation, grade, rootstock and clone. Rancho Santa Rosa produces remarkably rich and silky wines.