Łosoś, awokado i boczek z majonezem Chili

Łosoś, awokado i boczek z majonezem Chili
Łosoś, awokado i boczek z majonezem Chili to bezmleczne przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka pasty chili, gęsty chleb, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Gotowane jajko na grzance z majonezem Chipotle, boczkiem i awokado, Hot dogi zawinięte w boczek z awokado, pomidorem, cebulą, majonezem i chipsami ziemniaczanymi, oraz Kanapki z Gofrem Chili z serową jajecznicą, bekonem i awokado.

Instrukcje

1
Tost chleb, odciąć skorupy, i pokroić każdy kawałek po przekątnej na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
2
Połącz majonez i pastę chili i rozłóż trochę na każdy trójkąt. Na wierzchu każdy z kawałkiem łososia, 2 plastrami awokado, 1/2 kawałkiem boczku i plasterkiem jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
3
Dekoruj mielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Winnica Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia13
Magazyn