Łatwy Kremowy Szpinak
Łatwy kremowy szpinak może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,18 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 11g białka, oraz 16G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz sól, szpinak, ser szwajcarski do smarowania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Łatwy Kremowy Dip Szpinakowy, Kremowe, kremowe Fettucini z grzybami i szpinakiem, oraz Kremowy Szpinak.
Instrukcje
Odcedzić rozmrożony posiekany szpinak i rozmrożoną posiekaną cebulę dobrze, naciskając między ręcznikami papierowymi.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodaj szpinak, cebula, i mielony czosnek, i gotować, często mieszając, 3 protokół lub do miękkości. Wymieszać ser szwajcarski do smarowania i 3 kolejne składniki do uzyskania gładkiej konsystencji (około 4 minut).
Uwaga: do celów testowych użyliśmy oryginalnego kremowego szwajcarskiego smaku Laughing Cow
Kliny Serowe Do Smarowania.
Easy Creamy Collards: Substitute 1 (16-oz .) torba mrożone posiekane warzywa collard, rozmrożone, na mrożony szpinak, i 1/2 szklanki mleka na kwaśną śmietanę. Zwiększ początkowy czas gotowania do 8 minut lub do momentu, gdy obroże zostaną ugotowane do pożądanego stopnia delikatności. Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami, mieszając w 2 łyżeczki. cukier z serem.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Pictsweet wszystkich naturalnych posiekanych zieleni Collard.