Zwinięty brzuch wieprzowy z farszem morelowo-miodowym herby

Zwinięty brzuch wieprzowy z farszem morelowo-miodowym herby
Zwinięty brzuch wieprzowy z herby morelowo-miodowym farszem zajmuje ok. 3 godziny i 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 130 g tłuszczu, oraz w sumie 1378 kalorii. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 208 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz tymianek, pietruszka, liście szałwii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 84%. Spróbuj Pieczeń Wieprzowa Rolowana Z Farszem Śliwkowo-Morelowym, Schab rolowany z farszem z jeżyny, cytryny i suszonych moreli, oraz Herby czosnek rolowany wieprzowina z sałatką jabłkową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na małej patelni rozgrzać 1 łyżkę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać cebulę i gotować przez 10 minut, aż złoty. Przycinaj około 100 g wieprzowiny, od mięsistej strony, ale jeśli rzeźnik zostawił kawałek mięsa po jednej stronie, gdzie usunięto żebra, zostaw to, ponieważ pomoże Ci to zwijać. Mięso wieprzowe przecedzić w robocie kuchennym, następnie przełożyć do miski z ziołami, bułką tartą, morelami, cebulą i 2 łyżkami oleju, doprawić i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Obróć skórę brzucha wieprzowego-bok do góry. Za pomocą ostrego noża lub noża Stanley, score skóry w odstępach 1cm i pocierać sól morską na całym. Obrócić brzuch wieprzowy i doprawić trochę więcej, a następnie umyć miód na miąższu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Połóż farsz na środku, następnie połącz 2 końce i zwinąć mocno. Odwróć wieprzowinę, aby końce spotkały się pod spodem. Zawiąż zwiniętą wieprzowinę sznurkiem kuchennym, aby zabezpieczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
5
Mięso przekładamy na druciany stelaż w blaszce do pieczenia i przekładamy do lodówki, na kilka godzin lub do 24 godzin, tak aby skóra miała czas na wyschnięcie, a mięso nabiera smaków z farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Piekarnik do 220C / 180C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Potrzyj wieprzowinę pozostałym olejem i trochę więcej soli morskiej. Piec w środku piekarnika przez 30 min. Obróć piekarnik do 180C / 160C fan / gas 4 i kontynuuj gotowanie przez 2 godziny. Wreszcie, włączyć piekarnik z powrotem do 220C / 200C wentylator / Gaz 7 chrupać skórę na kolejne 30 minut nie martw się, jeśli wieprzowina wygląda ciemny Na Zewnątrz, to nadal będzie soczyste i pyszne w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Wyjąć z piekarnika, przykryć folią i pozostawić do odpoczynku na 45 minut przed wyrzeźbieniem. Jeśli Twoja skóra nie staje się chrupiąca, pop stawu pod gorącym grillem na kilka minut, toczenia go na bok, aby uzyskać boki ładne i chrupiące zbyt po prostu mieć oko na to, jak będzie łatwo spalić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn