Plamiak i zupa ziemniaczana to bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.69 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 518 kalorii. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz por, sól, pietruszkę płaskolistną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest świetne. Spróbuj Chunky Sweet Corn, haddock & potato soup, Wędzony plamiak i nowa zupa ziemniaczana z klonową mżawką, oraz Cullen Skink-Szkocka zupa z wędzonego plamiaka i ziemniaków dla podobnych receptur.
Haddock bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.