Zupa Z Marchewkowego Kopru Włoskiego
Zupa z marchwi i kopru włoskiego może być tylko zupą, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje $1.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz bulion warzywny, słodkie ziemniaki, mieloną kurkumę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Spróbuj Kremowa pieczona zupa z kopru włoskiego i marchwi z olejem z czarnego czosnku, Zupa Z Marchwi I Kopru Włoskiego, oraz Zupa Z Kopru Marchewkowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Lekko grzać nasiona kopru w gorącym oleju, aż pachnące, 2 do 3 minut.
Dodać marchew, gruszka, słodkie ziemniaki, ziemniaki russet, grzyby, curry w proszku, i kurkuma do nasion kopru włoskiego; gotować i mieszać, aż wszystko jest równomiernie pokryte olejem, 2 do 3 protokół.
Wlać bulion warzywny na mieszaninę. Wymieszać ryż, nasiona lnu, liście laurowe, i pietruszka do bulionu; doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż ryż i warzywa są bardzo miękkie, o 30 protokół.
Wlać zupę do blendera, napełniając dzban nie więcej niż w połowie. Przytrzymaj pokrywkę blendera na miejscu ręcznikiem i ostrożnie Uruchom blender, używając kilku szybkich impulsów, aby przenieść mieszaninę przed pozostawieniem jej na puree. Puree partiami, aż będzie gładka i wlać do czystego garnka i powrócić do ciepła.
Wymieszać sok z cytryny i biały pieprz do mieszaniny; gotować, aż dokładnie podgrzać, o 5 protokół.