Zupa z kiszonej kapusty II może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,15 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 398 kalorii, 16G białka, oraz 25 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 60 smakoszy i kucharzy. Mieszanka czosnku, skondensowany krem zupy grzybowej, sól i pieprz oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Z Kiszonej Kapusty, Zupa Z Kiszonej Kapusty, oraz Zupa z kiełbasy i kiszonej kapusty dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W wolnej kuchence 4 do 6 quart zmiksuj krem z zupy grzybowej, krem z rosołu, wodę i rosół z kurczaka. Wymieszać z kiszoną kapustą, cebulą, marchewką, ziemniakami i kiełbasą. Doprawić koperkiem i czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy Grzybowej
Posiekana żółta Cebula (opcjonalnie)
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Koper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
2
Przykryć i gotować na wysokiej przez 4 godziny, lub niskiej do 8 godzin. Doprawić solą i pieprzem według własnego uznania.