Zupa Z Dzikiego Ryżu V
Zupa z dzikiego ryżu V może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka cebuli, szynki, bulionu z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 45%. Spróbuj Zupa Z Dzikiego Ryżu, Zupa Z Dzikiego Ryżu, oraz Zupa Z Dzikiego Ryżu dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu gotuj ryż w wodzie 30 minut.
Odcedzić, opłukać i odstawić.
W międzyczasie, w dużym garnku do zupy, roztopić masło na średnim ogniu. Cebulę ugotować na maśle, aż będzie przezroczysta. Wymieszaj mąkę na raz, aby utworzyć zasmażkę. Wymieszać bulion, trochę na raz, i gotować, aż lekko zgęstnieje. Wymieszać z marchewką, szynką, mlekiem, pietruszką i ryżem. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
Wymieszać wermut i dusić 30 minut więcej.