Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na zupy, więc dać Squash zupa w dyni miski spróbować. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 331 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, smażoną cebulę, prosciutto i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa Dyniowo-Żołędziowa, Zupa Z Dyni I Dyni, oraz Grillowana zupa z dyni i dyni.
Instrukcje
1
Zrób miski: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. użyj noża do parowania, aby wyciąć duże koło wokół łodygi każdej dyni (w razie potrzeby wykonaj cięcie zygzakiem).
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Dodać cebulę i 1 łyżeczkę soli. Liście tymianku włożyć do garnka, zwiększyć ogień do średniej i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Dodać squash i cukier i gotować, mieszając, aż szkliwione, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
8
Dodać 5 szklanek wody i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż squash jest tender, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
9
Pracując partiami, przelej zupę do blendera, pęknij pokrywkę, aby umożliwić ucieczkę pary i puree do uzyskania gładkości; wróć do rondla (lub puree bezpośrednio na patelni za pomocą blendera zanurzeniowego). W razie potrzeby wymieszać śmietanę. Doprawić solą i pieprzem, a na wierzchu wedle uznania.