Zupa z dyni i fasoli

Zupa z dyni i fasoli
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na zupy, więc dać Squash i zupa fasolowa spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz ząbki czosnku, sól, ciecierzyca, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Z Squasha Navy Bean, Zupa z dyni i białej fasoli, oraz Toskańska zupa z fasoli i dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój żółtego squasha i cukinię wzdłuż na czwarte; pokrój w poprzek na plastry 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Squash żółtySquash żółty
CukiniaCukinia
2
Podgrzać żółty squash, cukinia i pozostałe składniki z wyjątkiem sera i kolendry do gotowania w holenderskim piecu; zmniejszyć ogień. Przykryć i dusić około 10 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Squash żółtySquash żółty
WarzywaWarzywa
KolendraKolendra
CukiniaCukinia
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Posypać serem i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
SerSer

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn