Zupa Z Cukinii Ze Świeżych Pomidorów
Świeży pomidor zupa z cukinii może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis zupy. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 85 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś sól, estragon, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 32 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sos Do Makaronu Ze Świeżych Pomidorów I Cukinii, Sałatka ze świeżej kukurydzy, pomidorów i cukinii, oraz Świeże Pomidorowe Risotto Z Cukinią I Cytryną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cukinię i czosnek na patelni, aż lekko rumiane.
Zdjąć z ognia i odstawić.
W blenderze lub robocie, puree pomidory, cebula, i papryka chile, pozostawiając kilka małych kawałków.
W dużym garnku wymieszaj przecier pomidorowy i bulion warzywny. Doprawić estragonem, koperkiem, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej, i wymieszać w cukinii i czosnku. Przykryć i gotować 45 minut.