Zupa Pomidorowo-Bekonowa Z Kapustą

Zupa Pomidorowo-Bekonowa Z Kapustą
Zupa pomidorowo-bekonowa z kapustą to bezglutenowa, bezmleczna, paleolityczna i pierwotna przystawka. Jedna porcja zawiera 123 kalorie, 4 g białka i 8 g tłuszczu. Ten przepis przeznaczony jest dla 6 osób i kosztuje 1,05 USD za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest idealna na jesień. Mieszanka bekonu, oliwy z oliwek, wody i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 35%. Wynik ten jest raczej zły. Zupa Colcannon (inaczej irlandzka zupa ziemniaczano-kapuściana z boczkiem), Zupa Colcannon (akan irlandzka zupa ziemniaczano-kapuściana z boczkiem) i kapuśniak-pomidorowa są bardzo podobne do tego przepisu.

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i różowe musujące to moje ulubione przystawki. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Schmitt Sohne Riesling Spatlese z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Schmitt Sohne Riesling Spatlese
Schmitt Sohne Riesling Spatlese
Ten w pełni dojrzały Riesling ma wysoce wyekstrahowane aromaty owocowe moreli i brzoskwiń w połączeniu z wystarczającą kwasowością, aby nadać mu mocne i soczyste odczucie w ustach. Doskonałe samodzielnie lub jako uzupełnienie serów miękkich lub z pleśnią, bogatsze potrawy z sosami i daniami azjatyckimi. Alkohol: 7,5-8,5% obj.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn