Zupa Minestrone z makaronem, fasolą i warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 587 kalorii, 29g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.02 za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz łodygi selera, szałwia, szpinak, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 96 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 99%. Spróbuj Zupa Minestrone z makaronem Quinoa, Zupa Minestrone z dyni, jarmużu i białej fasoli {jak jemy na budżet}, oraz Zupa wieprzowa, fasolowo-warzywna ze słodką papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W wolnej kuchence połączyć bulion, pomidory, fasolę, marchew, seler, cebulę, tymianek, szałwię, liście laurowe i 1/2 łyżeczki soli i czarnego pieprzu. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 6 do 8 godzin lub na wysokim przez 3 do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 40 dolarów za butelkę.