Zupa marchewkowo-Kolendrowa z kremem kolendrowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy,więc daj zupę z marchewki i kolendry z kremem kolendrowym. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.21 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 46 minut. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, sól, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z marchwi i kolendry (Cilantro) , Zupa Z Marchwi I Kolendry (Cilantro) , oraz Kremowa Zupa Z Kolendry / Kolendry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 5 protokół. Wymieszać 1 łyżkę kolendry.
Dodać bulion z kurczaka i marchew; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż marchew będzie miękka.
Przenieść mieszaninę w partiach do blendera lub robot kuchenny, i proces 1 minutę lub aż bardzo gładka. Wymieszać 2 łyżki soku z limonki i sól. Odstawić.
Połączyć śmietanę, kolendra, Pozostałe 1 łyżeczka soku z limonki, i pozostałe 1/8 łyżeczki kolendry w małej misce. Zupa z kadzi do miski, a top z mieszaniny śmietany.